Båtplatser i Veddökilen

Segelbåt, motorbåt eller vindsurfingbräda? Här finns plats för det mesta.

Våra anläggningar

Veddökilen är belägen emellan Fjällbacka och Grebbestad, invid det lilla sammhället Långesjö. Inom ramen för projekt Veddökilen finns redan nu möjlighet att hyra båtplats. Vi har över 100 platser fördelat på två anläggningar. Se karta till höger.

Oavsett om man är permanentboende, säsongsboende eller tillfällig gäst kommer det finnas tillgång till båtplats. På så sätt bidrar utvecklingen av området till att ge människor möjlighet att utforska den fantastiska bohuslänska skärgården.  Med båtplats i Veddökilen, mitt i Bohusläns bästa kustremsa, blir det en utmärkt plats för båtliv på västkusten.

Konceptbild över området.

Möjlighet till båtplats

Veddökilen är belägen emellan Fjällbacka och Grebbestad, invid det lilla sammhället Långesjö. Inom ramen för projekt Veddökilen finns redan nu möjlighet att hyra båtplats. Vi har över 100 platser fördelat på två anläggningar. Se karta.

Oavsett om man är permanentboende, säsongsboende eller tillfällig gäst kommer det finnas tillgång till båtplats. På så sätt bidrar utvecklingen av området till att ge människor möjlighet att utforska den fantastiska bohuslänska skärgården. 

Med båtplats i Veddökilen, mitt i Bohusläns bästa kustremsa, blir det en utmärkt plats för båtliv på västkusten. 

Vill du hyra båtplats?

För att hyra båtplats mailar du till skeppohoj@vastraveddokilen.se. Den information du behöver inkludera är följande:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Mailadress
  • Fabrikat båt
  • Båtens mått (bredd, längd och djup)

På våra anläggningar gäller följande: